U heeft een fijnmechanisch onderdeel nodig dat voldoet aan de hoogste eisen

Of u zoekt het partnership van een leverancier van totaaloplossingen, één die uw mensen werk en verantwoordelijkheid uit handen neemt. De route is in beide gevallen dezelfde: Schut PrecisionParts.

We zijn, al 60 jaar, specialisten in verspanende bewerkingen. Maar stilstaan hebben we nooit gedaan. Innoveren des te meer. Als toeleverancier voor een groot aantal branches hebben we de mensen en de middelen in huis om ook ú de juiste oplossing te bieden.

De producten en diensten van Schut PrecisionParts vinden onder andere hun weg in de aandrijftechniek, de transportmiddelensector en de internationale railindustrie. Vaak worden wij ingeschakeld voor ‘heavy duty'(slijt)delen die een centrale functie vervullen voor een goede en veilige werking van het eindproduct. Afnemers zij o.a. de onderhoudsdiensten van de grotere openbaar vervoerbedrijven, fabrikanten van transportsystemen en andere zelfscheppende eindproducenten van bijzondere machines en apparaten.

Naast de productie van onderdelen zijn we ingesteld op veschillende aanvullende logistieke diensten zoals materiaalinkoop, vooraadbeheer, ‘just in time’ levering en de eerder genoemde productprotocollering. Wij beschouwen nauwlettend luisteren naar de wensen van onze relaties als een logisch vertrekpunt voor de ontwikkeling van succesvolle dienstverlening. Zo nemen wij in de toeleveringsketen voor meerdere opdrachtgevers een voorraadhoudende positie in. Onderdelen houden wij geconserveerd paraat. Op afroep worden ze ‘just in time’ afgeleverd, exact aansluitend op de productie of onderhoudsplanning.

© Copyright 2021 - Schut Precision Parts | Design & Ontwikkeling door HUSS B.V.