OEM en MRO

De kwaliteiten van Schut PrecisionParts komen het beste tot hun recht in een directe toeleveringsrelatie met Original Equipment Manufacturers (OEM’s) en afnemers in het Maintenance, Repair & Overhaul (MRO) segment, d.w.z. technische diensten van bedrijven of onafhankelijke technische dienstverleners. Bij de ontwikkeling van ons productieproces en onze dienstverlening laten wij ons vooral leiden door de eisen en behoeften van deze afnemersgroepen.

Tot een micron nauwkeurig

Zoals de naam van ons bedrijf al aangeeft zijn kwaliteit en precisie onze handelsmerken. Dankzij ons vakmanschap en moderne machinepark kunnen we onze klanten een extreme precisie in maatvoering (tot één micron) en oppervlakteafwerking bieden. Om een kwaliteitsgarantie conform ISO 9001;2015 (overgaand in ISO 9001-2000) mogelijk te maken beschikken we over een volledig geconditioneerd productiebedrijf.

Geconditioneerde assemblageruimte

Naast het vervaardigen van fijnmechanische componenten, heeft Schut PrecisionParts een geconditioneerde assemblageruimte waar deze componenten geassembleerd kunnen worden tot modules.

Het kwaliteitsproces wordt gewaarborgd door een geconditioneerde meetkamer welke is uitgerust met een 3D-CNC meetmachine, waar maatvoeringen tot op een micron nauwkeurig kunnen worden gecontroleerd. Dit alles stelt ons in staat om de kwaliteit te waarborgen die u van ons mag verwachten.

© Copyright 2021 - Schut Precision Parts | Design & Ontwikkeling door HUSS B.V.